preloader

O nas

Ideą firmy MIKAKU jest produkcja doskonałych pierogów Gyoza.
Pragniemy, aby nasza firma była rozpoznawalna dzięki naturalnym
składnikom bez substancji konserwujących oraz sztucznych
barwników.
Pomysł rozpoczęcia produkcji pierożków Gyoza narodził się z chęci
stworzenia produktu doskonałego, dającego uśmiech każdemu kto go
skosztuje.
Produkt przez nas oferowany jest tworzony z pasji i miłości do gotowania.
Nasze pierożki wyróżnia oryginalna receptura oraz smak, który pozostaje
w pamięci na długo.
MIKAKU stawia sobie za cel odpowiadać na potrzeby najbardziej
wymagających konsumentów.

Co nas wyróżnia?

Nasze produkty

  • Nowatorskie opakowanie

    Nowatorskie opakowanie

    dollar
  • Bez konserwantów

    Bez konserwantów

    dollar12.50
  • Bez sztucznych dodatków

    Bez sztucznych dodatków

    dollar4.00
  • Wyselekcjonowane składniki

    Wyselekcjonowane składniki

    dollar12.50
  • Oryginalna receptura

    Oryginalna receptura

    dollar14.00
  • Łatwość przygotowania

    Łatwość przygotowania

    dollar
  • 100% naturalnych składników

    100% naturalnych składników

    dollar
  • Prosty skład

    Prosty skład

    dollar
  • Sirloin

    Sirloin

    dollar18.50
  • Porterhouse

    Porterhouse

    dollar22.50
  • T-Bone

    T-Bone

    dollar16.50

Pierożki Gyoza wkrótce dostępne

Tradycyjny japoński sposób przygotowania:

1. Rozgrzać patelnię teflonową.
2. Rozprowadzić 1 łyżeczkę oleju na patelni.
3. Ułożyć pierożki płaską częścią na rozgrzanym oleju.
4. Smażyć około 2 minuty.
5. Dodać około ½ szklanki wody.
6. Przykryć i dusić około 4 minuty następnie odkryć i pozwolić odparować resztkom wody.
7. Tak przygotowane pierożki przełożyć na talerz i podawać z sosem sojowym.

Ostatnie wpisy

Newsletter

Zostaw swój email, żeby otrzymywać specjalne oferty...